Locatie van Batterijen: duurzame energieopslag voor de toekomst

Batterijen: duurzame energieopslag voor de toekomst

Sociaal Cultureel Centrum ‘t Clockhuys, Haren

Brinkhorst 3
9751 AS HAREN GN

Prijzen

Vanwege de huidige corona-regels heeft het bestuur wederom moeten besluiten om  in januari 2022 geen fysieke bijeenkomsten te beleggen. De presentatie van donderdagavond 13 januari zal daarom worden gestreamd.
De streaming loopt via Microsoft Teams. Men hoeft hiertoe geen aparte software op z’n computer te installeren, u kunt eenvoudig de websiteversie van Teams gebruiken. Selecteer hiervoor het middelste vak “continue in this browser” of de gelijkluidende Nederlandse tekst.
Hieronder ontvangt u de link waarmee de streaming kunt bijwonen: (Houd de [ctrl]-toets ingedrukt terwijl u met de muis op de link klikt).

Microsoft Teams meeting  Join on your computer or mobile app
Click here to join the meeting

Met deze link kunt u donderdagavond 13 januari a.s. om 20:00 uur inloggen. In geval u problemen ondervindt met inloggen, bel (06-40006575) of mail ( g.j.w.euverink@gmail.com ) dan direct even met ons bestuurslid Gert-Jan Euverink, dan kan hij u, als moderator van deze Teams sessie, helpen bij het inloggen.
U wordt verzocht om tijdens de streaming uw microfoon uit te zetten om allerlei stoor- en achtergrondgeluiden te voorkomen. Tevens verzoeken we u ook om tijdens de streaming uw camera uit te zetten. Videobeelden vragen heel veel capaciteit van de verbinding en kunnen daarmee de kwaliteit van de presentatie negatief beïnvloeden.

Deel met anderen